Kurs & Konferanse

Sandnes Brygge har byens beste beliggenhet, få meter fra sjøen, med en fantastisk fjordutsikt! Siden 2007 har vi lagt sjela vår i å inspirere, engasjere og glede våre gjester med god mat og drikke, et mangfoldig kulturtilbud og en annerledes selskaps-, kurs og konferanse opplevelse.

Sandnes Brygge disponerer hele første etasje i et gammelt verneverdig pakkhus fra 1938. I tillegg til restauranten har vår ”Kulturavdeling” egen inngang, garderobe- og toalettfasiliteter. Her kan vi ta imot gjester i størrelsesorden 1 – 600 stk.

langbord-duk-2-festsal

BRYGGERHUSET

Bryggerhuset er vårt minste konferanserom med plass til maks 20 personer. Som navnet tilsier skal vi om kort tid brygge eget øl i dette lokalet. Lokalet for øvrig egner seg utmerket til øl- og vinkurs, foredrag, smakinger eller andre inspirerende kurs og eventer. Bryggerhuset brukes for øvrig mye til styremøter eller grupperom i forbindelse med større konferanser.

FESTSALEN

Den ene langveggen består av en eneste lang glassfasade med åpne dører som vender ut mot fjorden og uteserveringen vår ”Sjøsprøyt”. Festsalen har plass til ca 100 personer i kinooppsett og mellom 20 – 70 personer i klasserom-oppsett eller langbord. Festsalen brukes bl.a til kursvirksomhet, kunstutstillinger, vin- og ølsmaking, med mer.

SCENEN

Scenen er et svært fleksibelt lokale med gullfargede stablestoler, runde småbord, vintage sofagrupper, gamle stålamper, radioapparater, piano og mengder av levende lys. Da arkitektkonkurransen for Sandnes nye rådhus ble offentliggjort, valgte ordføreren å presentere vinnerutkastet på Sandnes Brygge. Flere større bolig- og utviklingsprosjekter er lansert og solgt her inne. Herfra arrangeres konserter, stand-up, revyer, foredrag og private arrangement.

Våre lokaler er utformet slik at de også kan fungere i samspill med hverandre. Eksempelvis VIP-nachspiel for Blinkfestivalen på Sandnes Brygge er blitt en tradisjon med hele 600 gjester. Da er hele ”kulturavdelingen vår i bruk med coctail-bar i foajeen, velkomstdrikke og mingling i Festsalen og ”disko” i Scenen.