Restaurant

Innerst i vågen der hvor sola skinner sine siste stråler over byen om kvelden, har vi byens best beliggende uteservering. Inne i restauranten setter mengder av levende lys og ærverdige vintagemøbler, sjølplukka eller gaver fra trofaste kunder, den riktige stemningen i de gamle teglsteinsveggene. Her ønsker vi å levere rammene for de gode, minnerike opplevelsene!

”Det beste et menneske kan gjøre er å spise og drikke og unne seg gode dager midt i alt sitt strev.”

Sitat fra Bibelen, Forkynneren 2.24

BRYGGAS VÅRMENY

Bryggas vårmeny laster du ned her: Vår-meny-Sandnes-Brygge-2017-nettside


MATEN

Sandnes Brygge serverer ujålete men smaksrik mat. Utgangspunktet for maten er lokale råvarer og havets spiskammer. Tilbudet vil variere i takt med naturen. Bortsett fra brød lages all mat fra bunnen og kokkene tar ingen snarveier til den gode smaken!

Vi serverer lunsj mellom 11.00 og kl. 15.30 og middag fra kl. 16.00. Skalldyrsuppe, blåskjell og biffburger får du servert hele dagen, hele året! Tilbehør varierer med årstidene. Vi skifter meny fire ganger i året i takt med råvarene i naturen. I tillegg har vi ukas bryggesjauer og ukas sjømat som varierer hver uke.

IMG 1880

DRIKKEN

Vi har flere spennende importører vi samarbeider med, i tillegg til Vinatura som er lokalt forankret. Vinatura er kompromissløse og kunnskapsrike når det gjelder produkter og smak. Vi kan derfor tilby et rikt og spennende vinutvalg med små, men kvalitetsbevisste produsenter. I samarbeid med Safteriet på Ullandhaug serverer vi alkoholfri drikke av beste sort. Safteriet har som mål å ”lage verdens beste drikk basert på rene råvarer og rene smaker!"