Restaurant

Innerst i vågen der hvor sola skinner sine siste stråler over byen om kvelden, har vi byens best beliggende uteservering. Inne i restauranten setter mengder av levende lys og ærverdige vintagemøbler, sjølplukka eller gaver fra trofaste kunder, den riktige stemningen i de gamle teglsteinsveggene. Her ønsker vi å levere rammene for de gode, minnerike opplevelsene! sofa

”Det beste et menneske kan gjøre er å spise og drikke og unne seg gode dager midt i alt sitt strev.”

Sitat fra Bibelen, Forkynneren 2.24

DSC02171 Pinnekjøtt

JULEBORD

Pinnekjøtt fra villsaulam: I samarbeid med Kystgaard serverer vi fantastisk pinnekjøtt fra villsaulam, se presentasjon under. Dette er vi stolt av!

Julebuffet: vi har fortsatt ledig kapasitet og serverer gjerne julebuffet til grupper på mellom 10 - 130 personer i våre unike festlokaler!

Årets julemeny i restauranten: velkomstdrikke - pinnekjøtt fra villsaulam - dessert

Julelunsj: Hver dag i desember serverer vi julelunsj. Åpningstider 1 - 21 desember tirsdag - lørdag fra 11.30 - 22.30.

22 desember til og med januar har vi juleferie.

Vi åpner igjen januar med ny vintermeny.

DSC02167

Dyrene vi serverer i restauranten i år har beitet på Tingholmen i Ryfylke. Villsaulammene går ute hele året. De får ikke kraftfor, men spiser det naturen byr på av urter, gress, lyng og tare fra sjøen. Det gir den unike smaken.

Villsauen kan dateres 4000 år tilbake i tid. Den er lettbent og hardfør. Villsauen var nesten utryddet på 1950-tallet. Kystgaard as har en ren stamtavle uten innavl.

BRYGGAS HØSTMENY

3-brygge 1-brygge

Bryggas høstmeny laster du ned her: Høst-19

MATEN

2-brygge

Sandnes Brygge serverer ujålete men smaksrik mat. Utgangspunktet for maten er lokale råvarer og havets spiskammer. Tilbudet vil variere i takt med naturen. All mat lages fra bunnen. Kokkene tar ingen snarveier til den gode smaken. Skalldyrsuppe, blåskjell, biffburger, ost og skinkefat får du servert hele dagen, hele året! Tilbehør varierer med årstidene. Vi skifter meny fem ganger i året i takt med råvarene i naturen.

IMG 0673

DRIKKEN

Vi har flere spennende lokale importører vi samarbeider med. I samarbeid med Safteriet på Ullandhaug serverer vi alkoholfri drikke av beste sort. Safteriet har som mål å ”lage verdens beste drikk basert på rene råvarer og rene smaker!"Lervig er vår lokale ølprodusent med bryggere i verdensklasse. Vinatura er vår lokale vinimportør, kompromissløse og kunnskapsrike når det gjelder produkter og smak. Vi kan derfor tilby et rikt og spennende utvalg med små, men kvalitetsbevisste produsenter.