Restaurant

Innerst i vågen der hvor sola skinner sine siste stråler over byen om kvelden, har vi byens best beliggende uteservering. Inne i restauranten setter mengder av levende lys og ærverdige vintagemøbler, sjølplukka eller gaver fra trofaste kunder, den riktige stemningen i de gamle teglsteinsveggene. Her ønsker vi å levere rammene for de gode, minnerike opplevelsene!

”Det beste et menneske kan gjøre er å spise og drikke og unne seg gode dager midt i alt sitt strev.”

Sitat fra Bibelen, Forkynneren 2.24

VI SØKER ETTER NY KJØKKENSJEF PÅ SANDNES BRYGGE!

Vil du bli vår nye kjøkkensjef?

Send en søknad med CV og liste over referanser til

dagligleder@sandnes-brygge.no

Kvalifikasjoner:

- fagbrev

- erfaring som kjøkkensjef fra tidligere stilinger

- min. 5 års arbeidserfaring

BRYGGAS VINTERMENY

Bryggas vintermeny laster du ned her: Vinter-19-i

MATEN

Hanne-fisk

Sandnes Brygge serverer ujålete men smaksrik mat. Utgangspunktet for maten er lokale råvarer og havets spiskammer. Tilbudet vil variere i takt med naturen. All mat, inkludert brød, knekkebrød, kraft til supper og sauser, snacks, sorbet og iskrem lages fra bunnen. Kokkene tar ingen snarveier til den gode smaken.

Vi serverer lunsj mellom 11.00 og kl. 16.00 og middag fra kl. 16.00. Skalldyrsuppe, blåskjell, biffburger, ost og skinkefat får du servert hele dagen, hele året! Tilbehør varierer med årstidene. Vi skifter meny fem ganger i året i takt med råvarene i naturen.

brød IMG 0673

DRIKKEN

Vi har flere spennende lokale importører vi samarbeider med. I samarbeid med Safteriet på Ullandhaug serverer vi alkoholfri drikke av beste sort. Safteriet har som mål å ”lage verdens beste drikk basert på rene råvarer og rene smaker!"Lervig er vår lokale ølprodusent med bryggere i verdensklasse. Vinatura er vår lokale vinimportør, kompromissløse og kunnskapsrike når det gjelder produkter og smak. Vi kan derfor tilby et rikt og spennende utvalg med små, men kvalitetsbevisste produsenter.