Selskap

Vi ønsker å levere rammene for de gode, minnerike opplevelsene!

Våre lokaler er unike! Mengder av levende lys og ærverdige vintagemøbler, sjølplukka eller gaver fra trofaste kunder, setter den riktige stemningen i de gamle teglsteinsveggene.

LOKALENE

Vi har tre ulike selskapslokaler i tillegg til Matbaren i restauranten. I Bryggeriet dekker vi til maks 25 personer. Lokalet egner seg til små intime sammenkomster. I Festsalen dekker vi til mellom 20 – 80 personer, mens Scenen har kapasitet til ca 90 gjester med bespisning.

MENYEN

Vi har fire ulike tapasmenyer skreddersydd til ulike arrangement. Bryggetapas og festtapas egner seg perfekt til bursdagsfeiringer og større sammenkomster. Til bryllup og for de store anledninger anbefaler vi festtapas eller skalldyrbuffet, vår mest eksklusive meny. Til dåp og konfirmasjon har vi skreddersydd en nordisk buffet.

Våre lokaler er utformet slik at de også kan fungere i samspill med hverandre. Under Nordsjørittet serverer vi vår populære bryggetapas til 200 gjester. Velkomsdrikke serveres i foajeen, middag i Festalen, og etterpå åpner vi dørene og inviterer byens borgere til fest og dans inn i de små nattestimer i Scenen. For større bryllup anbefaler vi tilsvarende løsning. Da dekker vi også pent opp til gavebord i Bryggeriet.

DSC 0200

JULEBORD PÅ SANDNES BRYGGE!

I perioden 15 oktober til 21 desember har vi felles julebuffet for forhåndsbestilte julebord i scenen med julebuffet fra kl. 20.00 - 21.00. Baren er åpen hele kvelden fra til kl. 01.30. Lokalene stenger 02.00. Det er også mulig å reservere Mikrobryggeriet til maks 25 personer, eller Festsalen til maks 80 personer.

Julebordmeny og kontaktinfo finner du her: VELKOMMEN TIL JULEBORD PÅ SANDNES BRYGGE!