Selskap

Vi ønsker å levere rammene for de gode, minnerike opplevelsene!

Våre lokaler er unike! Mengder av levende lys og ærverdige vintagemøbler, sjølplukka eller gaver fra trofaste kunder, setter den riktige stemningen i de gamle teglsteinsveggene.

LOKALENE

Vi har tre ulike selskapslokaler i tillegg til Matbaren i restauranten. I Bryggeriet dekker vi til maks 20 personer. Lokalet egner seg til små intime sammenkomster. I Festsalen dekker vi til mellom 20 – 70 personer, mens Scenen har kapasitet til ca 90 gjester med bespisning.

MENYEN

Våre festmenyer er skreddersydd til ulike arrangement. Bryggefestmeny passer til de fleste anledninger, men en litt uformell samling staute karer kan også gjerne bestille bryggesjauermeny. Til bryllup og for de store anledninger anbefaler vi bryggefestmeny eller skalldyrbuffet, vår mest eksklusive meny. Til dåp og konfirmasjon har vi skreddersydd en nordisk buffet.

DSC 0200

JULEBORD PÅ SANDNES BRYGGE!

I perioden 15 oktober til 21 desember har vi julebord på Sandnes Brygge. I restauranten serverer vi en fantastisk to-retter med Cava til velkomst, pinnekjøtt av villsaulam og riskrem til dessert.

For selskap mellom 10 og 130 personer serverer vi en nydelig julebuffet. Ta kontakt på post@sandnes-brygge.no for mer informasjon og tilbud.